03/02/20 - «Ευρώπη – Αμυνα και Ασφάλεια : Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον»  

Κατά την 3η τρέχοντος Φεβρουαρίου διενεργήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο πολιτιστική εσπερίδα με αντικείμενο «Ευρώπη – Αμυνα και Ασφάλεια : Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον», καθώς και περιληπτική βιβλιοπαρουσίαση του άρτι εκτυπωθέντος βιβλίου : «ΝΑΤΟ – Αμυντικός ή ιμπεριαλιστικός οργανισμός», του Συναγωνιστή Γεωργίου Λιναρδή. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον εκπρόσωπο του Κινήματος και συμμετείχαν Εθνικιστές από το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Γαλλία και την Ιταλία.

Οι διεξοδικές παρουσιάσεις – τοποθετήσεις των διαληφθέντων αντικειμένων από τους ομιλητές είχαν κατά σειράν ως ακολούθως:

Η Συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου – «Ευρωπαϊκή Άμυνα (1950-2019): από το σχέδιο για την ΕυρωπαΪκή Αμυντική Κοινότητα στην δημιουργία της Γενικής Διευθύνσεως Αμύνης και Διαστήματος».
Ο ιστορικός και δημοσιογράφος, Στρατηγός ε.α. Χρήστος Μπολώσης «Παράτυπη Μετανάστευση – Άμεση απειλή για την Ευρώπη».
Ο Βέλγος / Φλαμανδός Συναγωνιστής Hervé Van Laethem, Πρόεδρος του εθνικιστικού κινήματος Nation και αναλυτής - σύμβουλος της ευρωπαϊκης «Συμμαχίας Ειρήνης και Ελευθερίας - APF» στα μεσανατολικά ζητήματα –«Είναι δυνατή η στρατιωτική ανεξαρτησία της Ευρώπης».
Ο έγκριτος στρατιωτικός συντάκτης και συγγραφεύς κ. Χαράλαμπος Δημόπουλος -«Περί του οράματος της Ευρωπαϊκής Αμύνης- Προβληματισμοί και προτάσεις».
Ο Συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής, μηχανικός τεχνολογίας υλικών και γεωπολιτικός αναλυτής - «Ο Εχθρός της Ευρώπης»
Ο Συναγωνιστής Ευρωβουλευτής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου – «ΕυρωπαΪκή Αμυνα και Ασφάλεια – Ανθολόγηση Επισκοπικών Συμπερασμάτων».

Ακολούθησε εκλεκτική ανάλυση του πολυπλεύρου ζητήματος εκ μέρους των ομιλητών σε ομάδα συζητήσεως. 

© Copyright 2019-2O21 - A.Konstantinou - All Rights Reserved